WELKOM WELKOM


Welkom bij de Hervormde gemeente De Baak te Hasselt.

U bent van harte welkom bij de erediensten op zondagmorgen in De Baak. Bent u niet in de gelegenheid om op zondag naar de kerk te komen, dan kunt u de diensten ook thuis meevieren via kerkdienstgemist. Op een later tijdstip de dienst meevieren kan ook via onderstaande link.
Klikt u hiervoor op de afbeelding:
 
  • De liturgie voor de dienst a.s. zondag vindt u vanaf vrijdag op deze pagina
Elkaar ontmoeten bij koffie in de kerk
Iedere 2 weken op donderdagochtend is er de gelegendheid om elkaar in De Baak te ontmoeten bij een kop koffie of thee. De geplande datums vindt u in de agenda. Tijdens de renovatie kunt u op deze donderdagochtenden in de huiskamer van de pastorie terecht

 
 
Aanvaarden beroep Ds. Hanja van Essen Aanvaarden beroep Ds. Hanja van Essen
Zoals reeds eerder vermeld is dinsdagmorgen 30 januari de beroepsbrief weggebracht naar ds. van Essen in Zetten. Ds. H. van Essen had hierna maximaal 3 weken de tijd om haar beslissing aan ons kenbaar te maken.
Zondag 18 februari in de kerkdienst hebben we u het antwoord van Ds. H. van Essen kunnen mededelen. Verheugd en dankbaar hebben we u kunnen vertellen dat Ds. H. van Essen het beroep heeft aangenomen en vrijdag16 februari de schriftelijke bevestiging van de aanvaarding van het beroep heeft overhandigd.
Naar verwachting doet Ds. H. van Essen haar intrede in De Baak op zondag 23 juni 2024